Populært etterutdanningskurs for treforedling

Populært etterutdanningskurs for treforedling

Publisert av Karl Jørgen Gurandsrud den 26.09.23. Oppdatert 25.03.24.

Første fysiske kurssamling i tidenes mest populære EVU-kurs for norsk treforedlingsbransje (nesten 70 påmeldte, over 60 oppmøtte) i samarbeid med Øyvind Gregersen ble avsluttet med lunsj fredag 22. september, skriver Størker Moe på Linkedin. 
Det har vært mye jobb å oppdatere læremateriellet, og å forelese sånn ca. 25 timer på en uke er mer enn en smule slitsomt. Jeg tipper at det var omtrent like slitsomt for de omkring 65 kursdeltakerne som måtte høre på oss, og i tillegg jobbe med regneøvinger i drøyt fire fulle arbeidsdager fordelt på fem kalenderdager, men vel verdt, konkluderer Moe.

Jeg kjenner at jeg har savnet de etterutdanningskursene som vi la ned på slutten av 2000-tallet fordi det ikke var marked for dem, og det er altså så gøy å ha dem tilbake. Å undervise voksne, godt motiverte folk er merkbart morsommere enn å undervise mer eller (rett som det er) mindre motiverte ordinære studenter. Og når noen av kursdeltakerne er dyktige prosessoperatører med 10-20 år erfaring fra fabrikk vil vi akademikerne lære mye nyttig fra dem vi skal undervise siden de har en kompetanse som vi aldri vil kunne få.