Treforedlingsforum 2021 tar form

Treforedlingsforum 2021 tar form

Publisert av Karl Jørgen Gurandsrud den 02.06.21. Oppdatert 07.06.21.

Styret i Papirindustriens Tekniske Forening regner med at representanter for en samlet norsk
treforedlingsindustri er til stede når årets Treforedlingsforum dras i gang i Oslo 23. november. Arrangementskomitéen er optimistisk innstilt på at denne gangen går arrangementet som planlagt. Derfor er det viktig at 23. og 24. november allerede nå merkes av i kalenderen!

Komitéen ønsker å legge om arrangementet noe i forhold til tidligere. Visjonen er å spre entusiasme og positivitet samt gi en oversikt over norske treforedlingsbedrifter og deres seiere og utfordringer. Man vil satse spesielt på foredragsholdere som ser på fremtidige muligheter.

Første dag blir viet norske treforedlingsbedrifter. En representant for hver enkelt bedrift vil presentere den og hva den holder på med. Det vil også bli belyst hva den har oppnådd og hvordan den ser på veien videre og bedriftens rolle i den fremtidige sirkulærøkonomien.

Andre dag vil man legge vekt på å presentere miljøet rundt industrien. Det blir innslag fra forskningen og leverandørbedrifter. Dessuten vil man fokusere på rekruttering og utvikling av dyktige treforedlingsfolk.

Rammen rundt Treforedlingsforum 2021 blir den tradisjonelle. Her er det viktig å være til stede for å se og å bli sett! Det blir satt av god tid til mingling og fagprat, noe som er desto viktigere når det er lenge siden sist man fikk den muligheten. Den tradisjonsrike «Teknikerukens middag» holdes, som vanlig, på Continental. Styret forventer full oppslutning fra foreningens aktive medlemmer og veteraner.

Veteranene blir, som vanlig, invitert til gratis foredrag og veteranlunch og til middag til en gunstig pris.